Catalog of courses

Miscellaneous
Натуральні числа і дії з ними
Бурлака Ірина Анатоліївна
School Course
Parts number: 2

цей курс ознайомить вас з поняттями натурального числа, координатним променем, вимірюванням кутів, числовими та буквеними виразами, формулами.завдяки цьому курсу, навчимося застосовувати дії над числами для спрощення обчислень, знаходити квадрат і куб числа, розв'язувати нові типи рівнянь та текстових задач.

Lection number Lections of (2)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
School Course

на основі історичних документів сформувати уявлення про гетьмана Богдана Хмельницького як політика і людини, дати оцінку його діяльності, а також розкрити його людські якості; розвивати вміння давати характеристику видатним діячам, спираючись на знання, здобуті з аналізу джерел і зіставлення різних відомостей; виховувати інтерес до історичного минулого, почуття гордості за свій народ.

Lection number Lections of (1)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
Стереометрія
Захарченко Тетяна Валентинівна
School Course
Parts number: 3

Основні поняття стереометрії

Lection number Lections of (3)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
Виготовлення виробів до благодійних ярмарок
Гончарова Ольга Володимирівна
School Course
Parts number: 2

ІБЖ. Вибір об’єкта проектування. Обґрунтування теми проекту на основі зібраної інформації. Розробка ескізного малюнкаТехнологічний процес виготовлення виробу.(колаж) Розрахунок бюджету проектуТехнологічний процес виготовлення виробу. Добір необхідних кількості конструкційних матеріалів. Добір інструментів та обладнання. Основи біоніки в проектуванні. Технологічний процес виготовлення виробу (імбирних пряників, тісто)

Lection number Lections of (2)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
School Course
Parts number: 1

Мета розвивати: історичні компетентності – навчатись визначати причини та передумови Національно-визвольної війни українського народу проти польського панування, дати характеристику історичної постаті Богдана Хмельницького та його сподвижників; інформаційно-комунікаційну компетентність - розвивати в учнів уміння аналізувати та порівнювати історичні події, зіставляючи історичну інформацію, робити висновки, виділяти головне, визначати причини історичних подій, визначати місце історичних діячів та їх роль в історичному процесі; на прикладах героїчної історії українського народу. Громадянські, соціальні та культурні компетентності - виховувати в учнів національно-патріотичні почуття, вміння працювати у групах, відстоювати свою позицію та точку зору.

Lection number Lections of (1)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
Великі географічні відкриття
Завалій Наталія Вікторівна
School Course
Parts number: 1

презентація

Lection number Lections of (2)
Tasks number Tasks of (2)

 

Miscellaneous
Комп'ютерна графіка
Заєць Ігор Михайлович
School Course

Розділ компютерна графіка включає в себе такі складові:1. Об'єкти та події.2. Основні поняття комп'ютерної графіки3. Векторний графічний редактор.4. Опрацювання векторних графічних зображень.5. Робота з комп'ютером створення векторного зображення.

Lection number Lections of (3)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
Комп'ютерна графіка
Заєць Ігор Михайлович
School Course

Розділ компютерна графіка включає в себе такі складові:1. Об'єкти та події.2. Основні поняття комп'ютерної графіки3. Векторний графічний редактор.4. Опрацювання векторних графічних зображень.5. Робота з комп'ютером створення векторного зображення.

Lection number Lections of (3)
Tasks number Tasks of (1)

 

Miscellaneous
Виготовлення виробів до благодійних ярмарок
Гончарова Ольга Володимирівна
School Course
Parts number: 1

ІБЖ. Вибір об’єкта проектування. Організаційно підготовчий етап роботи над проєтом. Технологія приготування виробів з борошна (млинці) (ДЗ підготувати історичну довідку про оладки)Технологічний процес приготування виробів з борошна (оладки) (ДЗ підготувати аналоги рецептів вареників з картоплею )Технологічний процес приготування виробів з борошна (вареники з картоплею) (ДЗ підготувати аналоги рецептів чебуреків з сиром )Технологічний процес приготування виробів з борошна (чебурека з сиром). (ДЗ підготувати захист проекту)Технологічний процес приготування виробів з борошна. Захист проекту (фаст фуд)

Lection number Lections of (2)
Tasks number Tasks of (0)

 

Miscellaneous
School Course

Ознайомлення учнів з матеріалами курсу

Lection number Lections of (2)
Tasks number Tasks of (2)