Захист Вітчизни


Классы: 
Только ученики школы и указанных классов имеют доступ к курсу.



Основним завданням курсу “Захист Вітчизни” є надання знань, формування навичок з військової підготовки, підготовка учнів для продовження навчання у навчальних закладах Міноборони, Держприкордонслужби, МВС, МНС, СБУ та військових навчальних підрозділах цивільних вищих навчальних закладів, що готують військових фахівців.

Лекция Лекций (4)
Задание Заданий (4)



Состав курса

Часть 1. Інженерна підготовка


Метою військово-інженерної підготовки є вивчення призначення інженерного майна, прийомів та засобів маскування, видів окопів та їх елементів, призначення і види інженерних та вибухових загороджень, а також основи інженерного забезпечення загальновійськового бою.

Лекция Лекций (2)
Задание Заданий (3)



Часть 2. ОСНОВИ ВІЙСЬКОВОЇ ТОПОГРАФІЇ ТА ТУРИЗМУ


Метою військової топографії та туризму є розвиток спостережливості, точності, уваги, вміння аналізувати і робити висновки про можливий вплив особливостей місцевості на виконання бойових завдань; підготовка до походу, обладнання намета, організація відпочинку, приготування їжі.

Лекция Лекций (1)
Задание Заданий (1)



Часть 3. ВОГНЕВА ПІДГОТОВКА


Вогнева підготовка є однією із складових військової підготовки, основним завданням якої є навчання ліцеїстів умілому застосуванню стрілецької зброї, максимальному використанню її бойових можливостей, виховання почуття бережливості та відповідальності при користуванні зброєю.

Лекция Лекций (1)
Задание Заданий (0)