3 клас. Природознавство


Только пользователи организации имеют доступ к курсу.

Курс призначений для учнів 3 класу

Лекция Лекций (34)



Состав курса

Часть 1. 3 клас. Природознавство. Тема 1. Жива та нежива природа


Під час вивчення цього курсу ви ознайомитеся з наступними темами: Різноманітність природи. Вода в природі. Властивості води. Розчинні та не розчинні речовини. Прісна та морська вода. Використання води людиною. Повітря, його склад та властивості. Поняття про виникнення вітру. Охорона повітря від забруднення.

Лекция Лекций (9)



Часть 2. 3 клас. Природознавство. Тема 2. Корисні копалини.


В цьому розділі ви дізнаєтесь про значення корисних копалин для людини; грунт- важливе тіло природи; що таке енергія; сонце найпотужніше джерело енергії; використання енергії вітру; як зберегти тепло у будинку; як потрібно економити електроенергію.

Лекция Лекций (8)



Часть 3. 3 клас. Природознавство. Тема 3. РОСЛИНИ, ТВАРИНИ І СЕРЕДОВИЩЕ ЇХ ІСНУВАННЯ


В цьому розділі ви дізнаєтесь: квіткові рослини; однорічні та багаторічні рослини; умови розвитку рослин; Як виростити нову рослину без насіння; пристосування рослин до різних умов існування; різноманітність культурних рослин; хвойні рослини; тварини; комахи; риби; земноводні і плазуни; птахи; звірі, або савці; хто чим живиться; розмноження та розвиток тварин;свійські тварини; пристосування тварин до життя в різних умовах; гриби - живі організми; бактерії; охорона рослинного і твариного світу; Червона книга України; заповідники.

Лекция Лекций (17)