Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів



 






Інші книги з цього розділу:
Класному керівнику : рекомендаційно бібліографічний покажчик

Класному керівнику : рекомендаційно бібліографічний покажчик
Цей посібник допоможе класним керівникам у організації роботи з класом.

 
 
 
Правила користування  інформаційно-бібліотечним медіацентром (ІБМЦ)

Правила користування інформаційно-бібліотечним медіацентром (ІБМЦ)
Дані правила можно використовувати для створення власних виходячи з потреб вашого навчального закладу.

 
 
 
права людини

права людини
У цій темі ви дізнаєтеся про основоположні права та свободи та їхні ключові ознаки. Це дозволить зрозуміти, чому можуть виникати дилеми щодо забезпечення та реалізації прав і свобод людини та як вони вирішуються. Для вдалої участі у дискусіях важливо ознайомитись зі значенням таких понять: основоположні права і свободи людини, класифікація прав людини, майбутнє прав людини.

 
 
 
Категорії