ШКІЛЬНА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНА ОСВІТА:ВИКЛИКИ ТА ШЛЯХИ РОЗВИТКУ



 
ШКІЛЬНА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНА  ОСВІТА:ВИКЛИКИ ТА ШЛЯХИ РОЗВИТКУ

Разное

У збірнику репрезентовані матеріали доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Шкільна природничо-математична освіта: виклики та шляхи розвитку», що розкривають актуальні проблеми сучасної природничо-математичної та інформатичної освіти;алгоритми опанування методичних та дидактичних практик на забезпечення ефективного переходу основної школи до реалізації завдань, окреслених Державним стандартом базової середньої освіти; практичні аспекти використання інформаційно-комунікаційних технологій в основній та старшій школі; досвід впровадження інтегрованих курсів та напрями науково-методичного супроводу діяльності викладачів.Видання стане у нагоді керівникам, науково-педагогічним та педагогічним працівникам закладів освіти, студентам, аспірантам, докторантам і всім, хто цікавиться проблемами природничо-математичної освіти, її інформатизації та інтеграції.

 
 






Інші книги з цього розділу:
 Азов

Азов
В романах «Азов» и «Осада Азова» Г.Мирошниченко рассказал о борьбе русского народа с иноземными захватчиками в XVII в, о походах донских казаков под взятый турками в 1471 г. старинный русский город Азов, превращенный ими в мощную крепость, которая препятствовала выходу России к Дону и к Черному морю.

 
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.

 
 
 
Основи здоров'я

Основи здоров'я
& 1 Світ навколо тебе

 
 
 
Категорії