РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані



 
РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Разное

РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

 
 






Інші книги з цього розділу:
Основи здоров`я

Основи здоров`я
З матеріалів підручника учні дізнаються про профілактику захворювань і хвороб цивілізації. Знатимуть, як конструктивно розв`язувати конфлікти, умітимуть уникати негативного впливу стресових ситуацій.

 
 
 
Радость воспитания. Как воспитывать детей без наказания

Радость воспитания. Как воспитывать детей без наказания
Представьте себе такую семью, где каждый старается поддержать другого, где внимательно прислушиваются друг к другу и выходят из конфликтных ситуаций без обид, и каждый получает то, что хочет. Книга «Радость воспитания», в основе которой лежат научные труды Рудольфа Дрейкурса, станет бесценным помощником и руководством для взрослых, желающих видеть свою семью счастливой и гармоничной.

 
 
 
Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ Підручник для 3 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) Частина 1

Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ Підручник для 3 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) Частина 1
Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ Підручник для 3 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) Частина 1 Головний редактор І. В. Красуцька Редактори І. В. Красуцька, О. О. Герасимова Головний художник І. П. Медведовська Художній редактор К. В. Берсенєва Технічний редактор Е. А. Авраменко Коректор С. В. Войтенко Малюнки художниць Наталії Андрійченко, Ольги Шингур

 
 
 
Категорії