Алгебра і початки аналіу



 
Алгебра і початки аналіу

10 класс

У підручнику основний матеріал структуровано у формі довідкових таблиць

 
 






Інші книги з цього розділу:
О Цезарях

О Цезарях
Книга Аврелия Виктора «О цезарях» содержит краткие биографии римских императоров от Августа до Констанция II. Основным для него является моральная оценка людей, главным образом, стоявших во главе Римского государства. Несмотря на то, что ему пришлось описывать по преимуществу мрачные события, автор остается до конца оптимистом. Посвящая главы своего труда римским императорам, он выискивает, что бы про каждого из них сказать хорошего. И если уж ничего хорошего не находится, высказывает свои порицания в очень сдержанной и деликатной форме, чаще всего подкрепляя их какой-нибудь общей мыслью. С другой стороны, характеризуя «положительных» монархов, он находит много оснований для их восхваления и называет их вплоть до IV в. принцепсами. Идеалом Аврелия является рабовладельческое Римское государство во главе с просвещенным императором, ставленником сенаторских кругов.

 
 
 
Світова література [Текст] : підручник для 5 класів загальноосвітніх навчальних закладів. / Є. В, Волощук . – К . : Генеза, 2013. – 256 с.

Світова література [Текст] : підручник для 5 класів загальноосвітніх навчальних закладів. / Є. В, Волощук . – К . : Генеза, 2013. – 256 с.
Підручник ознайомлює з художніми творами світової літератури, вивчення яких передбачено програмою для загальноосвітніх навчальних закладів 2012 р. Видання містить інформацію про життя і творчість авторів художніх текстів, пропонованих для вивчення; орієнтовні рекомендації для самостійного читання; цікаві рубрики, що висвітлюють різні аспекти й контексти літературних творів; систему диференційованих запитань і завдань, а також добірку ілюстрацій. Побудова підручника сприятиме ґрунтовному засвоєнню школярами програмового матеріалу й забезпечить усебічний розвиток їхніх читацьких компетенцій.

 
 
 
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Підручник для професійно-технічних навчальних закладів

 
 
 
Категорії