РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані



 
РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Разное

РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

 
 






Другие книги по этому разделу:
English

English
Карп'юк О. Д. Англійська мова: Підручник для 11-го класу загальноосвітніх навчальних закладів. Рівень стандарту. — Тернопіль: "Видавництво "Астон", 2011. — 296 с.: іл.

 
 
 
Всесвітня історія

Всесвітня історія
Всесвітня історія

 
 
 
Математика. [Текст]. 5 клас : збірник задач і контрольних робіт. / А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, Ю. М. Рабінович, М. С. Якір. – Х . : Гімназія, 2013 . – 136 с.

Математика. [Текст]. 5 клас : збірник задач і контрольних робіт. / А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, Ю. М. Рабінович, М. С. Якір. – Х . : Гімназія, 2013 . – 136 с.
Мерзляк, А. Г. Математика. [Текст]. 5 клас : збірник задач і контрольних робіт. / А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, Ю. М. Рабінович, М. С. Якір. – Х . : Гімназія, 2013 . – 136 с.

 
 
 
Категории