ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА



 
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Разное

Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів

 
 






Другие книги по этому разделу:
Практичне завдання до тесту №2 за темами: "Проект №1:Спідниця (продовження).  Міні-проект №1:   Моя зачіска.

Практичне завдання до тесту №2 за темами: "Проект №1:Спідниця (продовження). Міні-проект №1: Моя зачіска.
Практичне завдання за темами: «Об’єкт проектної діяльності №1: Спідниця» (продовження), «Об’єкт проектної діяльності міні-проект №1: : Моя зачіска. Готові вироби НЕ надавати, тільки фото!!! Роботу надати на паперовому носії.

 
 
 
 
 
Біологія 7 клас

Біологія 7 клас
Ви ознайомитеся з основними поняттями, ключовими термінами.

 
 
 
Категории