English 10



 
Скачать
Скачать
pdf, 19.84MB
 
English 10

English

Новий підручник «Англійська мова (10-й рік навчання). Рівень стандарту» для 10 класу закладів загальної середньої освіти автора О. Карпюк відповідає оновленій чинній програмі з іноземних мов.
Рівень стандарту з англійської мови передбачає набуття учнями англомовного досвіду, який забезпечує cформованість в них комунікативної компетентності на рівні незалежного користувача (В1) на час завершення середньої школи.
Підручник реалізовує компетентісний потенціал галузі «іноземні мови», передбачений програмою. Навчальний матеріал книги сприяє формуванню в десятикласників усіх зазначених у програмі ключових компетентностей.
Сторінки підручника містять рамки-рубрики з виділенням активної лексики, нового граматичного явища, зі списком корисних фраз або інструкцією щодо створення того чи іншого виду писемної комунікації, з порадою про застосування певної навчальної стратегії тощо.

 
 






Другие книги по этому разделу:
Астрономія: 11 кл.

Астрономія: 11 кл.
Астрономія: 11 кл.

 
 
 
хімія 10 клас. Індивідуальний план

хімія 10 клас. Індивідуальний план
Хімія 10 клас. Індивідуальний план 1 семестр 2018-2019 н.р.

 
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.

 
 
 
Категории