All literature
 
 
 
 
 

РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
 
 
 
 
 

Зміст підручника спрямовано на розвиток життєвих
навичок, сприятливих для здоров’я, безпеки і
гармонійного розвитку учнів.
 
 
 

Автор: І.Д. Бех, Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко, С.В. Страшко
Видавництво: Київ, Алатон, 2013 рік
 
 

Categories
- All literature
- Школьная литература
- Математика
- Физика
- Химия
- Биология
- География
- История
- Технические науки
- Компьютерные науки
- Медицина
- Языки
- Культура
- Трудовое обучение
- Физкультура и спорт
- Общественные науки
- Психология
- Юриспруденция
- Экономические науки
- Безопасность жизнедеятельности и охрана труда
- Художественная литература
- Разное