All literature



 
 
 
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Разное

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

 
 
 
РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Разное

РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

 
 
 
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Разное

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

 
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Разное

Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів

 
 
 
Основи здоров`я

5 класс

Зміст підручника спрямовано на розвиток життєвих
навичок, сприятливих для здоров’я, безпеки і
гармонійного розвитку учнів.

 
 
 
Основи здоров`я 3 клас Бех

3 класс

Автор: І.Д. Бех, Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко, С.В. Страшко
Видавництво: Київ, Алатон, 2013 рік

 
 
 
 
Go to page:
Categories