Жизнь замечательных людей. часть 41



 
Жизнь замечательных людей. часть 41

Разное

Сергей Соловьев (Николай Цимбаев)
Сергей Лебедев (К. Пиотровский)
Сергей Есенин (Станислав Куняев, Сергей Куняев)
Сергей Вавилов (Владимир Келер)
Сервантес (Бруно Франк)
Серафимович. Неверов (В. Чалмаев)
Сенявин (Юрий Давыдов)
Сент-Экзюпери (Марсель Мижо)
Сен-Симон (Станислав Вольский)
Сен-Симон (А. Левандовский)

 
 






Other books on this section:
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.

 
 
 
 
 
Categories