Програма розвитку дітей від пренатального періоду до 3-х років «ОБЕРІГ»



 
Програма розвитку дітей від пренатального періоду до 3-х років «ОБЕРІГ»

Описания программ

Анотація
Програма розвитку дітей від пренатального періоду до 3-х років «Оберіг» розроблена з метою актуалізації питань становлення майбутньої особистості, починаючи від зачаття дитини, її народження, подальшого розвитку, виховання і навчання у перші три роки життя.
Змістове наповнення програми узгоджено із чинним нормативно-правовим законодавством та Базовим компонентом дошкільної освіти.
У програмі розкриваються особливості розвитку дитини раннього віку, включаючи пренатальний і перинатальний періоди розвитку; визначаються основні завдання за змістовими розділами, що охоплюють найважливіші етапи життєдіяльності малюка певного віку; містяться орієнтовні показники розвитку та поради батькам. Крім цього, наприкінці кожного року життя представлено інформацію про досягнення психічного розвитку дитини, що виявились у цей віковий проміжок.
Матеріали програми адресовано турботливим батькам, педагогам і психологам різних форм здобуття освіти дітьми раннього віку.

 
 






Other books on this section:
завдання

завдання
Посібник містить різнопланові завдання (відкриті запитання, тести, заповнення узагальнюючих таблиць, складання порівняльних характеристик та інше), які розподілено на чотири рівня складності відповідно до чотирьох рівнів навчальних досягнень учнів. Завдання допоможуть визначити якість знань, умінь і навичок учнів на фактологічному, операційно – доказовому, понятійному та творчому рівнях пізнавальної діяльності учнів. Система оцінювання: кожне завдання оцінюється – 1 бал. Максимально учень може набрати 12 балів. Якщо учень частково відповів правильно на питання другого та третього рівнів то вчитель на свій розсуд і в залежності від того, сильні учні чи слабкі може зарахувати по 0,25 балів за кожну правильну відповідь, або не зарахувати відповідь взагалі.

 
 
 
РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
РЕСТОРАННА СПРАВА: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

 
 
 
Літературне читання 3 клас

Літературне читання 3 клас
Життя і творчість Т.Г.Шевченка

 
 
 
Categories