Новини

Новини: 268
30 вер. 2022

Висвітлення інформації про заклад освіти в умовах воєнного стану

Освітній омбудсмен України виклав рекомендації щодо розміщення інформації про заклади освіти в інформаційних системах.
14 вер. 2022

Про проблему з відображенням картинок і файлів.

Останні 2 дні на сайтах проекту "Класна Оцінка" не відображаються фото (картинки) та файли. Причина - в ракетному обстрілі енергоструктури України.
27 трав. 2022

Увага! Вимушена зміна тарифу!

У зв'язку із війною для забезпечення безперервної роботи платформи "Класна Оцінка" використовуються "хмарні" сервіси, які розташовані за кордоном України. Через внесення Національним банком України суттєвих змін в здійснення валютних операцій суттєво зріс валютний курс, через що зросла вартість оренди "хмарних" серверів у гривневому еквіваленті.
8 квіт. 2022

Що робити, якщо на сайті закладу "ВСЕ ЗНИКЛО!"

Якщо "раптом" (вчора було, а сьогодні немає) на сайті все "зникло" (зазвичай, в Конструкторі сайту на сторінках все є), то йдемо за наступним алгоритмом:
28 січ. 2022

УВАГА!!! Відеоконференції на техобслуговуванні!

В результаті чисенних атак постарждали сервери відеоконференцій. На данний момент відбуваєтсья запуск нового основного сервера, а можливості додаткового для Одеської області - тимчасово обмежені.
27 груд. 2021

Зміни в тарифних планах Класної Оцінки

Із 8го січня 2022 року ми вимушені підвищити тарифи на 10% (індекс інфляції 2021 року). Інфляція, як ви знаєте, впливає на всі сфери життя.
16 жовт. 2021

Домену lvivedu.com більше не буде! На превеликий жаль :-(

Шановні друзі! Через небажання реєстратора (Департаменту освіти) передати домен lvivedu.com для управління на Освітній портал "Класна Оцінка" домен lvivedu.com втрачено. Залишається для роботи тільки домен lvivedu.net.
3 серп. 2021

Увага! Зміна домену для Львівської області

В зв'язку з деактивацією домену lvivedu.com всі сайти переведено на домен lvivedu.net
13 квіт. 2021

Документи Word загроза для Вашого Сайту!

Чому із сайтів не скачуються документи Word?
11 лют. 2021

Зміни в тарифних планах Класної Оцінки

Шановні друзі! Ми вдячні всім вам за співпрацю, і те, що ви залишаєтеся прихільниками вітчизняних систем інформатизації навчального процесу.