8 клас. І С Т О Р І Я У К Р А Ї Н И. Навчальний курс.


Классы: 
8-А, 8-Б, 8-В, 9ю
Только ученики школы и указанных классов имеют доступ к курсу.



Курс призначений для учнів 8 класу

Лекция Лекций (28)
Задание Заданий (30)



Состав курса

Часть 1. Тема 1. ЗЕМЛІ УКРАЇНИ у XVI – першій половині XVII ст.


Курс призначений для учнів 8 класу. Створено за оновленою навчальною програмою Складається з лекцій, практичних, тестових-занять та тематичної контрольної роботи. В кожній лекції необхідно опрацювати теоретичний матеріал, виконати запропоновані завдання. А також необхідно вивчити виділені дати, ознайомитись з глосарієм, щоб пояснювати та застосовувати необхідні терміни. Кожна лекція містить додатковий матеріал для учнів, які хочуть знати більше, готуються до конкурсів та олімпіад. БАЖАЄМО УСПІХУ У ВИВЧЕННІ ІСТОРІЇ ТВОГО НАРОДУ!

Лекция Лекций (8)
Задание Заданий (6)



Часть 2. Тема 2. Становлення козацтва (ХVІ – перша половина ХVІІ ст.)


Курс призначений для учнів 8 класу. В кожній лекції необхідно опрацювати теоретичний матеріал, виконати запропоновані завдання. А також необхідно вивчити виділені дати, ознайомитись з глосарієм, щоб пояснювати та застосовувати необхідні терміни. Кожна лекція містить додатковий матеріал для учнів, які хочуть знати більше, готуються до конкурсів та олімпіад. БАЖАЄМО УСПІХУ У ВИВЧЕННІ ІСТОРІЇ ТВОГО НАРОДУ!

Лекция Лекций (4)
Задание Заданий (5)



Часть 3. Тема 3. КОЗАЦЬКА РЕВОЛЮЦІЯ середини XVII ст. І ВІЙНА ЗА СУВЕРЕНІТЕТ КОЗАЦЬКОЇ ДЕРЖАВИ другої половини ХVІІ ст.


Курс призначений для учнів 8 класу.

Лекция Лекций (3)
Задание Заданий (4)



Часть 4. Тема 4. КОЗАЦЬКА УКРАЇНА (Гетьманщина) другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ ст.


Курс призначений для учнів 8 класу. Створено за оновленою навчальною програмою, яка є чинною у поточному навчальному році. Складається з лекцій-занять, тестових та практичних завдань, а також тематичної контрольної роботи. В кожній лекції необхідно опрацювати теоретичний матеріал, виконати запропоновані завдання. А також наобхідно вивчити виділені дати, ознайомитись з глосарієм, щоб пояснювати та застосовувати необхідні терміни. Кожна лекція містить додатковий матеріал для учнів, які хочуть знати більше, готуються до конкурсів та олімпіад. БАЖАЄМО УСПІХУ У ВИВЧЕННІ ІСТОРІЇ ТВОГО НАРОДУ!

Лекция Лекций (6)
Задание Заданий (7)



Часть 5. Тема 5. УКРАЇНА ТА РАННЬОМОДЕРНІ ІМПЕРІЇ ХVІІІ ст.


Курс для учнів інституційної форми навчання.

Лекция Лекций (7)
Задание Заданий (8)